Nytt år, nya möjligheter!

Nytt år, nya möjligheter!

10 januari, 2019 0 av Mickan74

Vill börja med att önska alla god fortsättning på det nya året! Jag är faktiskt väldigt nöjd och glad över att kunna vinka hej då till 2018 och ta emot 2019 med öppna armar. 2018 var ett ganska tufft år för mig, ett ganska risigt år kan man säga. Som den fullblodsoptimist jag är tror jag stenhårt att det kommande året kommer bli helt fantastiskt när jag står med ett glas bubbel på 12-slaget den 31 december. Och än så länge har 2019 varit bra! Får hoppas att det håller i sig…

Nu är jag i Sundsvall på ett hemligt uppdrag! Kan inte säga så mycket just nu, men jag kommer skriva mer om det så fort jag kan. Det jag kan säga är att Calmelin varit i studion! Och nej, inte en musikstudio, är tondöv som en träsko, utan det har något med foto att göra. Det är en lyx att få sitta och bli sminkad av ett proffs, det är så skönt och avkopplande. Och sen ser man ut som a million bucks! Min dröm är att ha någon som fixar en varje dag, sminkar och fixar håret. Då är det enkelt att se bra ut, så är det.

Nu ska jag vila en stund innan det är dags för middag med gänget. Ta hand om er!

Kram

Michaela