Det går åt rätt håll!

Det går åt rätt håll!

16 januari, 2019 0 av Mickan74

De flesta av er som följer mig vet att jag i december 2017 fick ett diskbråck i ländryggen, och för er som inte visste det vet det nu. Mitt liv har i perioder efter det varit ett rent helvete, har haft så ont att jag helst bara velat gå och lägga mig under en sten skogen och försvinna. Har ätit smärtstillande med morfin och magen har blivit helt körd. Sen har det perioder när jag tänkt att ”nu är jag på väg åt rätt håll”, ryggen har känts ganska bra och humöret har åkt upp ett par pinnhål bara för att falla rakt ner i grytan igen. Vissa dagar har jag knappt runt kvarteret med hunden, de enda dagarna som Esther the Bassett har varit snabbare än mig. Och det händer inte, för hon har inte de snabbaste eller längsta benen i världshistorien.

Världens sötaste hund!

För väldigt många månader sedan pratade jag med en kompis om livet och berättade då om helvetet med ryggen och han rekommenderade mig att gå till en man som heter Seppo, som skulle vara helt magiskt bra på ryggar. Och jag har fått många tips på personer som kan fixa allt som har med ryggproblem att göra, så jag var väldigt skeptisk till det här ett i mängden av tips. Men jag blev ändå nyfiken, för min kompis känner typ allt och alla. Gick in på Seppos hemsida och började läsa och mycket riktigt verkade han vara en mirakelgörare. Och i samma veva började det kännas bättre i ryggen och jag glömde bort det. Och det höll inte i sig så länge…

För cirka 2 månader sedan fick jag bara nog! Av allt! Så jag ringde Seppo och berättade om mina problem och fick en tid för behandling. Var inte överdrivet sugen på att gå dit, har varit hos naprapater alldeles för många gånger, och blivit bänd baklänges och vriden i onaturliga ställningar och det är inte alltid så behagligt. Men jag tog mod till mig och klev in till Seppo, och har inte ångrat det en sekund. Jo, vid första ögonkastet av honom var jag beredd att lägga benen på ryggen och springa därifrån. Han är inte lång, men bred och muskulös, och har händer stora som dasslock. Min första tanke var att han skulle klämma sönder mig, killen har ju tävlat i tyngdlyftning! Helt allvarligt, kan inte riktigt förklara vad han gör men han är så bra. Så varsam och han verkar kunna känna hur mycket tryck jag klarar och behöver, och det är skönt när han behandlar en.

Ryggen har blivit bättre, dock inte bra, men bättre. Det kan ta tid, och det är okej för jag tror på Seppo. Har ni problem så gå till Seppo, det är värt varenda krona. Nu äter jag mindre smärtstillande och kan ta längre promenader med Esther the Bassett, bara det är guld värt. Mitt liv känns lättare på alla plan, humöret har blivit mer stabilt och jag är mer mobil. Tex, igår gick jag på ett spinningpass och det kändes bra! Tänk att få vara lycklig över att gå på spinning, bara det är sjukt bra. Spinning är ju inte mitt favoritpass på gymmet men jag får nog omvärdera det nu. Kanske kan jag komma tillbaka till den kroppen jag höll på att bygga upp innan diskbråcket valde att attackera mig? Men att tävla i bikinifitness kommer nog inte ske på den här sidan av millenieskiftet….

Här kommer adressen till Seppos hemsida, https://www.seppo.nu  Gå in läs på hemsidan och läs vad han gör och hur många han har hjälpt tillbaka till livet. Ring, maila eller skicka ett sms till honom om du vill ha ha en behandling som fungerar.

Ha en skön dag och ta hand om dig!

Kram

Michaela