Livet på en pinne!

Livet på en pinne!

6 maj, 2019 0 av Mickan74

Det har varit tyst från mig en stund nu och det beror inte på att jag legat på latsidan utan för att det har varit lite för mycket med allt. Men spiken i kistan kom den 17 april då jag fick ett nytt diskbråck och typ slutade att fungera som människa. Att få uppleva nya nivåer av smärta är inger jag önskar ens min värsta fiende, jag vaggande omkring som ett osalig ande och kunde inte sitta eller stå, kunde ingenting men var tvungen att vara i någon form av rörelse för att inte totalt bryta ihop. Nu kan jag börja fungera utan smärtstillande, men det går upp och ner. Det som stör mig i det här är att jag är inte sjuk, har ingen feber, lunginflammation eller annat som gör mig sängliggande, utan det är några små jäkla kotor i ländrygg och sacrum som gör mig helt oförmögen att röra mig utan stånka, stöna och ha ont hela tiden. Jag är i vanliga fall en aktiv människa som rör mig typ hela tiden, men det är en bristvara för tillfället. Har väldigt svårt att acceptera och ta in hela situationen, vill bara fungera som vanligt. Så där har ni mitt härliga liv på en pinne!

Annars snurrar det på som vanligt här, livet med tonåringar är ju en dans på rosor… Min 15-åriga dotter har jag börjat kalla för Mini-Me nu, kan bara konstatera att äpplet faller inte långt från trädet. Fick ett samtal från min bästa x-man att vår dotter hade blivit stoppad 3 gånger på Valborg av samma poliser när hon snurrade runt på Lidingö med moppebilen. Som tur var hon nykter. Polisen tyckte att hon var lite vårdslös i sin körning, undrar var hon fått det ifrån?! Kan ju inte vara mig, jag I´m an excellent driver som använder blinkers och kör i utsatt hastighet. Nu är det lite av en utmaning att köra för fort i en moppebil förutom på 30-sträckorna, men ändå. Kan inte annat än att skratta åt det då jag kommer ihåg en händelse när jag och kidsen hade varit på Ikea och var på väg hem till Lidingö, och jag vill bara hem och passar på och köra om Polisen i innerfilen på bron och sen genar i rondellen och märker då att polisen inte svängt av mot centrum utan hänger på mig. Och vi fick eskort hem och sen en avhyvling om mitt mindre önskvärda sätt att framföra min bil på, och att blinkers inte är ett tillbehör utan ska användas… Gamla minnen som gör sig påminda! På det stora hela måste jag säga att våra tonåringar faktiskt sköter sig bra, och det vi som föräldrar inte vet, mår vi inte dåligt av.

Nu ska jag gå och lägga mig golvet och sträcka ut mig, nu har jag suttit för länge.

Tan hand om er och njut av solen

Kram

Michaela