50 shades of grey…

50 shades of grey…

27 november, 2019 0 av Mickan74

Suck…. Det är det enda jag kan komma på nu att skriva. Denna november månad har varit, och är, otroligt tung i år. Det här gråa, disiga och pissiga vädret tär på mig, att det aldrig blir ljust på dagarna är rena tortyren. Har nog upplevt alla nyanser av grått nu och behöver inte mer av den paletten. Brukar likna det med att det är som att vara i en mardröm, det är vare sig ljust eller mörkt, det bara är liksom. Känner mig ständigt trött och sliten, och vill bara ligga kvar i sängen och kolla på feelgood-filmer, gärna filmer som utspelar sig i tropikerna. Nu skulle jag behöva en riktig D-vitamin boost, en vecka i solen och värmen hade suttit som en smäck, men det finns inte tid för det tyvärr. Får åka på en mental charter istället, mycket billigare och väldigt klimatsmart!

Har tänkt mycket på hur vi i här uppe i Norden klarar av de här mörka månaderna som inträffar varje år. Självklart förstår jag att man inte bara kan bryta upp från allt och bara åka dit där solen skiner, men ändå. Jag hoppas att jag kan under början av nästa år få åka iväg och bara tanka energi på en strand någonstans i en vecka eller två, det vore fantastiskt. Egentligen borde vi alla få ljusterapi gratis under de mörka månaderna, eller få en ljusterapilampa hemskickad. Det skulle hjälpa många människor att komma igenom hösten/vintern. En tröst är att det är den 1 december på söndag och då blir allt per default mysigare, och vi kan säga hej då till den värsta månaden på året. Nej, kommer inte sakna november det minsta! Usch, fy och blä!

Nej, nu ska jag sätta mig och googla på härliga resmål och drömma mig bort en stund från det här skitvädret! Än så länge är det gratis att dagdrömma, men det kanske beskattas en vacker dag, vem vet?

Kram

Michaela