Back to normal again! Yes!

augusti 29, 2016 0 av Michaela

Sommaren kom och gick, och nu är ordningen återställd igen. Barnen har börjat skolan igen och rutinerna börjar sakteliga sitta igen. Hur skönt det än är för barnen att kunna sova länge på mornarna och sitta uppe länge på nätterna och hänga med kompisar så är de rätt mätta på det när skolan äntligen drar igång. Kanske vore läge att fimpa 10 veckor sommarlov och istället lägga in fler lovdagar under läsåret? Känns lite förlegat att ha 10 veckor ledigt och det är inte lätt som förälder att pussla ihop det heller för den delen.
Den här sommaren har jag försökt att fokusera på att stänga av sociala medier och även min blogg för att kunna ladda batterierna rejält inför hösten som jag redan innan sommaren skulle bli hektisk. Och än så länge har jag inte haft fel.
Men jag har tänkt mycket på hur jag ska lägga upp bloggen, vilka spännande ämnen jag vill skriva om osv, det finns så mycket att skriva om men hur jag än vrider och vänder på det så är jag enormt intresserad och fascinerad av relationer, så det kommer handla mycket om det.
Relationer är dynamiska och förändras hela tiden, på gott och ont. Vi har här hemma varann vecka tre stycken tonåringar och en 11-åring, och bara där pendlar det mellan himmel och helvete mellan varven. Skulle jag få leva om mitt liv så aldrig i helvetet att jag skulle vilja uppleva tonåren igen! Usch,fy och blä! Blir utmattad av bara tanken..
Trivs väldigt bra med där jag är i livet och jag kan fortfarande känna en nyfikenhet om vad sin komma skall, lär mig nya saker hela tiden och min personliga utveckling går framåt och ibland bakåt, men det är livet.
Så nu är det full fart igen och ni kommer definitivt höra mer av mig inom kort!
Kram
Michaela
 
keep-calm-back-to-normal-routine