I just need one good one to stay

februari 7, 2017 0 av Michaela

heartbreak
Satt igår och tittade på Lady Gagas show i halvtid på Superbowl, vilken kvinna! Hon är bara fantastisk, satt med hakan nere på bröstet och var helt blown away och när hon satte sig vid pianot och sjöng ”Million Reasons” så brast det bara för mig. Tårarna rann ner för kinderna och det kändes som om lungorna klämdes ihop. Det var mina tankar och ord som hon sjöng om, jag hamnade i någon konstig parallellvärld där allt bara stannade, det enda som existerade var hon, jag och ”Million Reasons”.
Förra veckan började det en istid här hemma, det har skurit sig rejält mellan mig och sambon och jag upplever att vi inte kan prata med varandra för vi är på olika våglängder, det blir bara att gräva sig djupare ner i våra hjulspår och jag går mer och mer åt det hållet att vi har passerat vårt bäst-före datum. Finns inte uppriktiga viljan att försöka vända den sjunkande skutan och modet att våga höra vad den andra säger så vad finns det mer att göra? Och just idag vet inte jag om viljan finns hos mig, är bara så trött på att behöva kämpa om allt. Jag vill inte dansa den här djävulsdansen mer, har dansat den för många gånger och nu är mina fötter fulla av blåsor jag trött på riktigt.
Det är inte så att det inte drabbar någon annan när vi hamnar i varsin skyttegrav, utan det är fyra barn som hamnar i korselden och mår piss, vilket är fullt förståeligt. Det är fan inte okej att två vuxna personer bråkar och att det går ut över barnen, men det är så det ser ut.
Ibland är det svårt att se vad som är bäst att göra för det stämmer inte med vad hjärtat vill, men är det något som alltid kommer fram är det sanningen, förr eller senare går rullgardinen upp, och det gör ont.
Vet att nästan alla har varit i den här situationen och vet hur jävla svårt det är att bara vara en människa med känslor ibland.
I’ve got a hundred million reasons to walk away
But baby, I just need one good one to stay
Den textraden får bli de sista för idag, orden har liksom tagit slut.
Ha en fin dag!
Kram
Michaela