I ♥ Papilly

februari 9, 2018 0 av Michaela


Jag är stolt som tupp som bröstar upp sig i hönsgården! Tänk vad den här lilla puppan har växt och nu verkligen blivit till den vackra fjäril som den är ämnad att vara. Jag tänker på Papilly där jag var med från det lilla embryo som gick under namnet Stressklubben och StressCompany och som senare bytte namn till Papilly.
I morse var jag på ett frukostseminarium som Papilly höll i inne i stan tillsamman med grundaren Ulf Söderberg. Peppe Ekmark, VD, är så fin och med glimten i ögat öppenhjärtligt berättar sin lifestory och hur hans liv har varit. Kände igen mig i flera av hans exempel på hur det kan gå i livet,  och många skratt blev det under hans framträdande. Han balanserar det svåra med det goda på ett ypperligt sätt, och det är inte lätt att göra. Anders Tengström, forskningschef på Papilly, berättade på ett fångade sätt hur vi mår idag och visade statistik hur kurvorna har gått i vårt mentala välmående. Behöver jag säga åt vilket håll  kurvorna går eller kan ni gissa det själva? Vi mår sämre idag än för 20 år sen… Stressen är den störstsa boven i dramat, surprice! får ni möjlighet att gå på ett av Papillys dragningar så gör det, ni kommer inte bli besvikna, det lovar jag. Papilly består av fler personer än Peppe och Anders och alla gör ett kanonjobb, och i veckan började Monica Werneman, tidigare VD på Poolia, som försäljningschef för att hon tyckte att Papilly och stressprogrammet är så unikt och bra! Välkommen Monica säger jag!
Förstår ni nu varför jag är så stolt idag? Det här har jag varit en del av, uppbyggnaden av det här fantastiska företaget som arbetar för att vi ska må bättre och trivas med vår vardag. Go Papilly Go! U do good! Och tack till alla er som kom och lyssnade på Peppe och Anders idag.
Ha en fantastisk helg och njut.
Kram
Michaela