Ny adress på bloggen!

maj 18, 2018 0 av Michaela

arnel-hasanovic-375269-unsplash
Efter mycket hattande fram och tillbaka så har jag bytt adress på bloggen, precis som Kungen så fint sa det var det dags att vända blad. Håller på med att importera mina gamla blogginlägg från den gamla men det går inte så fort som jag önskar, tyvärr. Men förhoppningsvis så kommer innehållet förr eller senare hitta sin väg hit.
Och varför byter jag adress kanske ni undrar? Jag vill ha fullständig kontroll på mina egna flöden, det hade jag inte med den gamla bloggen. Och det är därför som jag har problem med att flytta över mitt material… Jag lyssnade för ett tag sedan på Puma Swedes ljudbok och hon började min process med att byta adress, hon sa att det viktigaste är att du säger dina egna domäner, att det är ditt namn som står som på kontraktet för annars kan du en dag stå med brallorna nere. Lite kul liknelse av henne måste jag säga!
Så om ni tycker att det ser lite torftigt ut än så länge så kommer det att ändras, sitter och arbetar med bloggen men det tar lite tid för jag är inte riktigt hemtam med programmet än men lär mig hela tiden. Gillar att vara oberoende och kunna sköta mina saker själv, det är ett arv från vår älskade mamma som sa att ”en bra tjej reder sig själv” och det har jag tagit fasta på. Blir som en treåring i sandlådan när jag upptäcker att jag inte klarar av vissa saker själv, men jag förstår ju att jag har mina begränsningar. Om en även lite motvilligt..
 
Ha en superskön fredag så fortsätter jag och jobba på här.
Kram!
Michaela